NEWSTART – TRUST – BIZALOM ISTENBEN, KIEGYENSÚLYOZOTT LÉLEK

A HIT SZEREPE AZ ÚJ ÉLETMÓDBAN

Ha még soha nem tetted ezelőtt, kezdd el olvasni a Bibliát és fedezd fel üzenetét! Nem fogsz csalódni! A te életedben is örömet hoz!

 

A Biblia témája, hogy a szerető Teremtő közbelép, hogy a reménytelen helyzetben lévő emberiségnek gyógyulást és megváltást hozzon, s ezzel  eltörölje a halált. Ez egy csoda, amelynek TE is részese lehetsz!

 

Bizalom az Isteni hatalomban


A „new start” életmódprogram utolsó és legjelentősebb lépése a HIT. Láthattuk és érezhettük a NEW START betűszóban található egészségügyi alapelveknek fontosságát és hatását.

N – Nutrition (táplálkozás), E – Exercise (testmozgás), W – Water (víz), S – Sun (napfény), T – Temperance (önuralom), A – Air (levegő), R – Rest (pihenés), T – Trust in Divine Power (Bizalom az Isteni hatalomban).

A TELJES EGÉSZSÉG magában foglalja az egész embert. Az értelem jelentős hatással van a testre, és ami hat a fizikai létre, az hat az ember értelmére, lelkére és társadalmi kapcsolataira is. Az emberi lét minden összetevője (test, lélek és értelem) elválaszthatatlan kapcsolatban van egymással. Ha az egyén az ember egészét alko-tó összetevők bármelyikét elhanyagolja, betegséghez vezet.


A HIT már gyermekkorban kifejlődik. Egyike az elsőként megtanult dolgoknak. Mindannyian tapasztaltunk már különböző fokú bizalmatlanságot vagy a hit hiányát. Pedig a hit (vagy bizalom) a gyógyulás legnagyobb lehetősége. Alapvető a túléléshez. Biztonságot ad, a Valakihez való tartozás érzését.

• Légy nyitott és ne elégedj meg azzal, amit az életedben idáig tanultál!

• A tanulás egy életen át tartó folyamat és az új igazságok felfedezése, az élet legnagyobb élménye.

• Alaposan vizsgáld meg hitvilágodat és bizonyosodj meg róla, hogy valójában működik-e? (Ad-e békességet, türelmet… stb.) 

 

Engedd, hogy a hit igazi életörömöt adjon!

 

Kosár  

A Kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Megrendelés

PrestaShop Modules

Facebook Like Box