Szolgáltatás FeltételeiRövid leírás

Veganet.hu webáruház egyszerű és könnyű megoldást biztosít mindazok számára, akik reform-, bioételeiket és háztartásuk egyéb kellékeit egyszerű és folyamatosan nyomon követhető módon szeretnék megvásárolni. Reméljük kellemes időtöltésként könyveli el az itt töltött perceket. 

KELLEMES HASZNÁLATOT! Regisztráció

A regisztrációs folyamatot úgy terveztük meg, hogy az Önnek a lehető legegyszerűbb, ugyanakkor biztonságos is legyen. Hogy a rendszerünkben teljes jogú felhasználóvá váljon, nem kell mást tennie, mint a Regisztráció lehetőségre kattint, választ azonosítót, és megadja e-mail címét és a többi szükséges adatot. A megadott e-mail címre küldjük az aktiváló linket, amivel aktiválhatja fiókját rendszerünkben.
Amennyiben az aktiválás sikeres, küldünk egy generált jelszót amivel rögtön be is jelentkezhet. 
1 db e-mail címmel csak 1 regisztráció történhet!


Adatok

A regisztrációs folyamat végeztével a belépést követően lehetősége van Szállítási adatai módosítására illetve jelszava változtatására. Javasoljuk, hogy ezt tegye meg az első belépés alkalmával. 


Bérlés- és rendeléskövetés

Miután előjegyzést küldött, vagy megrendelt bizonyos termékeket, a Rendeléseim menüpont alatt folyamatosan követheti azok állapotát. Munkatársaink ezen a rendszeren keresztül tájékoztatják Önt az elérhető legfrissebb információk alapján. Amennyiben az Ön döntésére van szükségünk, telefonon fogjuk keresni. 

Kosár

A kosár az oldal jobb felső részén helyezkedik el. Minden oldalon látható, így könnyen követhető az aktuális tartalma. A kosár kilistázza az aktuális kosártartalmat a termék nevével, árával és a mennyiségével. Ezen kívül lehetőség van egyes termékek törlésére a kosárból valamint a kosár teljes tartalmának kiürítésére. A végösszeg jól elkülönítve a kosár alján helyezkedik el. Minden egyes megrendelés után a kosár kiürül. 


Garancia és visszavásárlás

Az veganet.hu Webshop termékeire a mindenkori jogszabályokban leírtak szerint vállal garanciát. Megrendelése során Ön élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási jogával.A feltétel nélküli elállásról bővebben itt olvashat. Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük lépjen kapcsolatba az üzemeltetővel. Amennyiben él az elállás jogával, a veganet.hu csak bontatlan, sérülésmentes csomagolású terméket vásárol vissza. A visszaküldés postaköltsége a vásárlót terheli.

 
Adatvédelem és jogok

Az veganet.hu az árváltozás és a vásárlási feltételek megváltoztatásának jogát fenntartja. Az esetleges változások a weboldalon való megjelenéstől számítva lépnek életbe, és minden vásárlás alkalmával a megrendelés idejében fennálló feltételek kerülnek fogadásra.

Adatvédelem: Az veganet.hu kijelenti, hogy tiszteletben tartja ügyfelei bizalmas információit, és minden esetben arra törekszik, hogy a vásárlókra vonatkozó valamennyi adatot, tényt és információt bizalmasan kezelje, és kizárólag saját munkájához használja fel azokat. A regisztrációhoz megadott információkat kizárólag az áruházzal kapcsolatosan használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át.

A látogatási adatok (IP cím, időpont, lekért oldal), melyeket a szerverünk rögzít, egyedül a vásárlási szokások megismerését szolgálják, ezeket az információkat kizárólag statisztikai adatgyűjtés céljából használjuk fel. Az adatvédelmi elvek kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, illetőleg az "ONLINE PRIVACY ALLIANCE" ajánlásait. 

Webáruházunkból történő vásárlásokat az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény Ektv. továbbá a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm.rendelet, a fogyasztóvédelemről szóló 1997.évi CLV. törvény, valamint a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959.évi IV.törvény szabályozza. 
Szállítási információ

Személyes átvétel 

Vásárlóinknak lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék(ek) telephelyünkön történő személyes átvételére az alábbi feltételekkel: cégünk közvetlen értékesítést nem végez, vagyis nincs üzlethelyiségünk, a webáruházban megjelenő termékeket nem tartjuk raktáron, ezért a megrendelések azonnal nem vehetőek át. A megrendelt termék(ek) beérkezése után minden esetben értesítjük Vásárlóinkat az átvétel lehetséges időpontjairól. Telephelyünkön csak készpénzfizetést áll módunkban elfogadni.
Budapest és vidék

Szállítási költségek:

  • Futárszolgálat előre utalással 2000 forint szállítási díj
  • Futárszolgálat utánvéttel 2000 forint szállítási díj

A szállítás időpontjáról a rendeléskövetésen keresztül tájékoztatjuk Önt. Amennyiben megjegyzése van a kiszállítás időpontjával és körülményeivel kapcsolatban, kérjük jelezze a megrendelés feladásakor a Megjegyzés mezőben. Kosár  

A Kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Megrendelés

PrestaShop Modules

Facebook Like Box