Newstart

 

Mi a NEWSTART életmód program és miben különbözik a többi egészségügyi szemlélettől és tanítástól?

 

RÖVIDEN A NEWSTARTRÓL!

Először nagyon röviden: a NEWSTART program nem kínál semmi, pénzen megvehető csodaszert, hanem azt tanítja, hogy a megfelelő (és nem túlkomplikált) életmód a lehető legjobb egészségben tartja az embert és valóban csodákra képes. Nincs hókuszpókusz, nincs bennfenntes számára, majd rajta keresztül kijelentett üzenet, nincs a természettől elrugaszkodott okoskodás. Maga a természet van, és a szervezet öngyógyító mechanizmusa szintén ennek a természetnek a része. Mindkettőn tetten érhető annak a szerető kéznek a munkája, aki tökéletes műgonddal hívta életre az embert, majd az alkotáson túl meg is mutatta, hogy milyen üzemanyag és olaj lesz optimális működéséhez. Igen, ehetsz gabonát! Nem, nem számít, milyen a vércsoportod! Igen, ehetsz egy jó nagy adag reggelit, nem kell délig kizárólag gyümölcsökön koplalnod! Nincsenek emberalkotta szabályok, csak törvényszerűségek, melyeket saját, egyéni adottságaidhoz alkalmazva a lehető legjobb karban tarthatod egészséged! Ráadásul a testsúlyod is helyére billen, anélkül, hogy erre külön oda kellene figyelned!

 

A NEWSTART ÉLETMÓD. AZ ELNEVEZÉS EREDETE.
 

A NEWSTART életmód egy angol mozaikszóból vezeti le a természetnek azokat az egyszerű gyógyelemeit, melyek hozzásegítik szervezetünket a betegség megelőzéséhez és a gyógyításhoz. Természetesen ezek a gyógyelemek a föld és az ember megalapítása óta a rendelkezésünkre állnak, de a mintegy néhány évtizede használt kifejezés mégis találóan foglalja rendszerbe őket (felsorolásuk később). A mozaikszó közben sajnos találóan jelzi számunkra: új kezdetről van szó, hiszen legtöbben neveltetésünk, kultúránk, egyéni döntéseink, vagy egyszerűen lehetőségeink nyomán kisebb-nagyobb mértékben elrugaszkodtunk az eredeti és számunkra „előírt” használati útmutatótól. Új kezdetre van szükségünk!

 

BETEGSÉGMEGELŐZŐ, GYÓGYÍTÓ ÉLETELVEK

 

Szervezetünkben csodálatos, máig sok szempontból felderítetlen mechanizmusok ezrei végzik el sejt- és szervi szinteken az Alkotó által rájukbízott munkát. A rossztól és ártástól hemzsegő világunkban sajnos léteznek olyan betegségek, melyeket az orvostudomány kizárólag mellékhatásokkal járó szerekkel képes kezelni. Ha nincs birtokunkban magasabb szintű tudás, az élet védelme érdekében rendjénvaló ezekhez folyamodni, hiszen az életmentés és egészségmegóvás terén minden tőlünk telhetőt meg kell tennünk a lehető legjobb eredmény érdekében. Sok esetben viszont mi magunk, a helyestől és elveszerűtől eltérő életmódunk az oka megbetegedésünknek. Egészségünk ilyenkor gyakran szinte csodamód helyreáll, mihelyt az életmódunkat a megfelelő kerékvágásba hozzuk. Ez azért van, mert a helytelen életmód szokásai fokozatosan kikezdték szervezetünk mechanizmusait, és sajnos ennek jelét általában már csak akkor vesszük észre, amikor „beütött a krach”, vagyis túl késő. 

Lássuk hát a természet kínálta ingyenes gyógyelemek rendszerét! Az angol NEWSTART mozaikszó minden egyes betűjére jut belőle egy, tehát összesen 8 darab.

  

  1. N – Nutrition - Táplálkozás
  2. E – Exercise - Testmozgás
  3. W – Water - Víz
  4. S – Sunshine - Napfény
  5. T – Temperance - Mértékletesség
  6. A – Air - Levegő
  7. R – Rest – Pihenés
  8. T – Trust – Bizalom Istenben, kiegyensúlyozott lélek

 Kosár  

A Kosár üres

Szállítás 0 Ft‎
Összesen 0 Ft‎

Megrendelés

PrestaShop Modules

Facebook Like Box